Ülés fürdő: mikor kell használni?

Az a gyakorlat, a fürdő az ülés megjelenhetnek meglepő vagy akár elavult. Azonban ez a megtakarítás sok szempontból, függetlenül attól, hogy végzett a saját kisebb betegség vagy a receptet nehezebb, hegesedés. Mikor az egyik igénybe a fürdő a helyet?

Mi egy helyet fürdő?Mi egy helyet fürdő?

Az ülés fürdő áll, ül egy medence hideg, vagy edzett víz körülbelül tíz percig. A lábam továbbra is a nyílt, a térded enyhén emelkedett, hogy aktiválja a keringést . Túl meleg víz kerülendő: értágulat kontraproduktív lenne elősegítése révén, aranyér . Az oldalon időzítés, kiváltság, az ülés fürdő legalább fél órával az étkezés előtt vagy másfél órával étkezés után. Akkor ismételje meg az eljárást legfeljebb négy alkalommal egy nap. Mindenesetre a fürdő az ülés nem helyettesíti a kezelések a szakemberek az egészség. Gondos szárítás követnie kell minden alkalommal.

Hideg Vízbe Witch Hazel Ellen, Aranyér

Az aranyér kis zsebek vannak kialakítva bővítése a vénás rendszer a végbélnyílás, végbél. A hideg vizet a kádba ülés ebben az esetben nagyon hasznos. Hideg van összehúzódik hatása a vénák pedig érzéstelenítő fájdalom. Több kellemes, ha az hideg, langyos víz megengedett. Ebben az esetben a kiegészítéssel, hogy az infúzió witch hazel egy plusz. Körülbelül tíz percig, néhány gramm levelek a növény vagy beadni egy liter forró vizet. Ha a víz kihűlt, az infúzió egészül ki, hogy a fürdő. Gazdag tanninok, boszorkány mogyoró a jól ismert gyulladáscsökkentő, érösszehúzó a tulajdonságok parancsra.

Gyengéd tisztításGyengéd tisztítás

Egy ülés fürdő megakadályozza a túlzott használata traumatikus wc-papír, a sérült bőr alatt vagy egy hemorrhoidal támadás . Miután a nyeregben, lehetséges, hogy végezzen egy finoman törölje le átitatott papír vagy speciális törlőkendő. Egy hideg vagy meleg helyet fürdő kiegészíti a wc-különösen enyhítse a fájdalmat.

Visszatérő hüvelyi gombás fertőzések: az ülés fürdő segíthet

Egy vulvo-hüvelyi gombás fertőzések , ezek a gombák, hogy dolgozzon kárára a szokásos flóra. Viszketés, égő, szaga, jellemző tünetek. Az előírt gombaellenes kezelés általában a végén, gyorsan, egyszerűen. Mégis, a nemi flora lehet bomlasztotta rendszeresen, túl savas: ismétlődő vagy krónikus gombás fertőzések . Egy evőkanál szódabikarbónát egy liter víz, hideg vagy meleg, nem minősül alkalizing fürdő a helyet. Kétszer is egy nap, nem több visszaélés ez a gyógyszer terhe alatt látni a nemi pH fordított a gomba nő újra!

Megnyugtatja gyulladások clay

Ez az arcra ellen akne, lenyelni egy pohár vízzel, hasmenés ellen, készült belőle a nyavalyáját ellen bizonyos fájdalmak. Az agyag már ősidők óta ismert a gyulladáscsökkentő, gyógyító, nedvszívó. Az ülés fürdő használni, hogy kevesebbet tudunk. Egy marék zöld por agyaggal kevert langyos vagy hideg vízzel ellen harcolok, enyhe gyulladás, viszketés, vagy forr. Az is lehetséges, hogy enyhíti a jóindulatú anális fissura ezzel agyag ülés fürdő használata langyos vízzel.Vényköteles ülés fürdő

Vényköteles ülés fürdő

Ők szinte soha nem említette a recepteket, de ostrom fürdő néha által előírt egészségügyi szakemberek. Ezek többnyire cicatrizing ülés fürdő sebészeti suites ne legyen duplikált otthon, bármilyen okból. Fertőtlenítő alapján jód vagy azzal egyenértékű, majd kevert víz. Ez a helyzet eltávolítása után bonyolult aranyér, vagy egy művelet a végbélnyílás például.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *